تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 580
بازدید هفته : 1951
بازدید ماه : 3522
بازدید کل : 175968
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4020
تعداد آنلاین : 2
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار فارس، بهترین سن برای پیشگیری، تشخیص و درمان تنبلی چشم زیر پنج سالگی است به همین دلیل این دوره را سنین طلایی مینامند.
بیماری تنبلی چشم در کودکانی که زیر پنج سالگی تشخیص داده شده مراحل درمان آنان به نحو مطلوبی انجام میشود به طوری که این کودکان در سن بزرگسالی با مشکلی مواجه نیستند.
مسئول پیشگیری از معلولیت اداره کل بهزیستی استان قزوین گفت: با اشاره به اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم در سه مرحله از سوی مربیان، اتومیتریس و پزشک انجام میشود، اضافه کرد: کودکانی که در مرحله نخست مشکوک به تنبلی چشم باشند برای درمان به مرحله دوم ارجاع داده میشوند.
گلپرور بروز مشکلات عصبی، دوری یا نزدیک بینی و ساختاری در چشم مانند انحراف چشم را مهمترین عوامل ایجادکننده تنبلی چشم برشمرد و گفت: تنها راه پیشگیری از این بیماری تشخیص به موقع این است.
کارشناس پیشگیری از معلولیت اداره کل بهزیستی استان قزوین عنوان کرد: عدم تشخیص و درمان به موقع تنبلی چشم میتواند موجب کاهش بسیار شدید دید یک یا هر دو چشم و گاهی نابینایی شود.
این مسئول ادامه داد: هرچه تشخیص عقب بیافتد درمان دشوارتر میشود و میزان بهبودی کمتر خواهد شد به طوری که اگر در سنین 10 تا 12 سالگی آغاز شود دید کامل نیست و پس از 12 سالگی هم اثری در بهبود دید چشم ندارد.
گلپرور اظهار داشت: یکی از عوامل مهم نابینایی افراد زیر 20 سال به دلیل عدم تشخیص به موقع بیماری تنبلی چشم و کمبینایی خیلی شدید بوده بر این اساس اهمیت درمان این بیماری در این سن از ارزش بالایی برخوردار است.
کارشناس پیشگیری از معلولیت اداره کل بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: فرد مبتلا به تنبلی چشم با تشخیص و درمان به موقع میتواند دید کامل خود را به دست آورد.
وی با بیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم سه بار برای کودکان بین سن سه تا شش سالگی اجرا میشود، ابراز داشت: این کودکان باید در سه سال متوالی با هدف پیشگیری و تشخیص این بیماری به پایگاههای سنجش بینایی مراجعه کنند.
گلپرور ادامه داد: اجرای این طرح در سه سال متوالی موجب میشود تا مربیانی که در مرحله نخست معاینه چشم کودکان دچار اشتباه شده باشند در سال بعد از سوی مربی دیگر شناسایی و برای انجام درمان به مرحله بعد ارجاع داده شوند.
وی با بیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم از سوی دفتر پیشگیری از معلولیتهای معاونت امور فرهنگی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور به تدریج گسترش یافته است، خاطرنشان کرد: این طرح از سال 77 در همه شهرها و روستاهای کشور اجرا شده است.
کارشناس پیشگیری از معلولیت اداره کل بهزیستی استان قزوین یادآور شد: آمار شیوع تنبلی چشم در جهان دو تا پنج درصد و در ایران طبق برآوردهایی که شده 1.4 درصد است به معنی اینکه از هر 100 کودک دو نفر دچار این بیماری هستند.
نظرات شما عزیزان: